به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهید طوسی، عملیات «والفجر ۸» یا «فتح فاو» به دلیل نقشی که در ابعاد سیاسی، اقتصادی و نظامی تحولات دفاع مقدس و معادلات سیاسی- ملی، منطقهای و بین المللی داشته، از ابعاد و زوایای مختلف قابل تحلیل است. یکی از زوایای این عملیات مرتبط به امدادهای غیبی است. شهید محمد حسن طوسی که فرمانده اطلاعات عملیات لشکر 25 کربلا بوده است در این رابطه روایت کرده است:
«ما در طول ۶ ماهی که در منطقه بودیم و کار می کردیم، شاهد امدادهای غیبی زیادی بودیم. بچهها شناسایی میرفتند و دشمن هم منور میزد و آنها را میدید و تیراندازی میکرد، ولی هیچ مسئلهای اتفاق نمیافتاد. از هیچ تیپ و لشکری هم اسیر ندادیم. شناسایی به لطف خدا و به راحتی انجام شد و دشمن تا زمان عملیات غافل ماند و این منطقه را به عنوان منطقه دست چهارم میدانست. حتی یک سری امکانات توپ و تانک را به خاطر این که احساس میکرد در این منطقه عملیات نمیشود، خارج کرد.
امداد غیبی دیگری که ما شاهد آن بودیم آمدن ابر و بارانی شدن هوا در شب عملیات بود. باید کل امکانات را میآوردیم به منطقه. ترس داشتیم دشمن بفهمد که ما این همه امکانات را وارد منطقه کردهایم. شب هوا کاملاً صاف بود. صبح دیدیم هوا کاملاً یک مرتبه ابری شد و پشت سرش هم باران بارید.
حالا به راحتی میتوانستیم امکانات را انتقال دهیم. لطف و عنایت خداوند به خاطر توکل، ایثار، صبر، استقامت و فداکاری بچهها بود. شاید چیزی بالغ بر ۲۰ دقیقه یا نیم ساعت خط دفاعی دشمن شکسته شد. مهمترین خط دشمن، در مقابل لشکر ۲۵ کربلا قرار داشت. اسکلههای معروف و خود شهر.
روی ساختمانهای شهر، موانع کار گذاشته بودند. بعد از عبور موانع تازه میرسیدیم به خط. خطشان دارای سنگرهای محکم و بتنی و پر از تیربار و ضد هوایی بود. به لطف خداوند بچه توانستند با کمترین تلفات خط را بشکنند و به پیشروی خود ادامه دهند. آن چیزهایی که قبل از عملیات پیش بینی میشد در زمان عملیات تمام آن ها به هم خورد. کاری که باید در دو مرحله یا سه مرحله انجام می شد، بچهها در مرحله اول تمامش کردند. بنا بود آن شب بچه وارد شهر نشوند ولی هما شب شهر را تسخیر کردند و قال قضیه را کندند.»
پایان پیام